346 handtekeningen heeft de initiatiefnemer van de petitie om veiligheid op de Laan van Chartroise te verbeteren aangeboden aan de Wethouder Lot van Hooijdonk.


Het Ad.nl schreef daarover:

De bewoners van de Laan van Chartroise in Utrecht hebben vanavond op het stadhuis een petitie voor een veilige laan aan verkeerswethouder Lot van Hooijdonk aangeboden. 346 mensen sympathisanten hebben hun handtekening gezet.

De afgelopen jaren waren minstens acht zware ongevallen op de Laan van Chartroise, aldus de bewoners. Die hebben niet tot dodelijke ongevallen geleid, maar de verontruste bewoners zijn bang dat het een keer goed misgaat. ,,Het gaat vaak net goed”, geeft initiatiefneemster Sonja de Hair de urgentie van maatregelen aan.

De wethouder erkent het probleem en wil kijken hoe de snelheid van het verkeer kan worden geremd. De kruispunten worden daarin ook meegenomen.


 

Aanbieden Petitie Laan van Chartroise